Ons keuringscentrum

Vanaf het begin van ons bestaan hebben onze artsen keuringen verricht; dat gebeurde in eerste instantie in bestaande keuringsunits en op locatie bij onze klanten. Het opzetten van een eigen keuringscentrum was daarvan een logisch vervolg.

In 2001 gingen wij van start met de eerste brandweerkeuringen in de blokhut van het woonhuis waarin we tot 2003 waren gehuisvest. Inmiddels is het keuringscentrum uitgegroeid tot een expertisecentrum dat bekend staat in de gehele regio om zijn professionaliteit en voeren wij naast keuringen ook vaccinaties uit.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht: samen met hen kunnen wij op maat een keuring samenstellen die past bij hun leeftijd en levensstijl zodat zij optimaal geïnformeerd kunnen worden over hun gezondheid (van de zogenaamde Health Check tot een zeer uitgebreide VIP+ keuring).
Maar ook een heel scala aan andere keuringen kunnen voor particulieren worden verzorgd, waaronder keuringen voor het rijbewijs, (sport)duikkeuringen en keuringen voor parachutisten.

Maar wij doen meer: als u werkt met verontreinigde grond en/of grondwater bent u bij ons welkom voor een gedegen keuring.

Ook hebben wij speciale expertise op het gebied van aanstellingskeuringen (binnen de wettelijke kaders), bijvoorbeeld voor medewerkers reiniging of buitendienst, gemeentelijk opsporingsambtenaren en ambulancepersoneel. Maar ook als u twijfelt of uw (nieuwe) medewerker in aanmerking komt voor een aanstellingskeuring kunnen wij daarin advies uitbrengen (volgens de vigerende wetgeving) en kunnen wij bepalen uit welke onderdelen deze keuring dan zou moeten bestaan.

En bent u bij ons aan het juiste adres als u een keuring of advies wilt met betrekking tot een beeldschermbril. En naast keuringen voeren wij ook vaccinaties uit (alles behalve het gele koortsvaccin), geven reizigersadvies en schrijven malariaprofylaxe voor.