Medewerkers

  Onderzoek en Keuring
Lidia-Lupgens

Mw. drs. L.M. Lupgens

Lidia Lupgens, Bedrijfsarts, Duikerarts en Directeur MCS arbo
BIG-nummer 59022602401
Na vier jaar huisarts te zijn geweest, ben ik me gaan specialiseren in de bedrijfsgeneeskunde, en heb ik in 1990 mijn eigen bedrijf  Medical Company Services opgericht. Binnenkort ben ik 25 jaar medisch directeur van MCS, met Luc Schouten als algemeen directeur sinds 1998.
Het is mijn opvatting en die van MCS dat werken goed is voor de mens. Met dat uitgangspunt wil MCS bijdragen aan een gezond en veilig werkklimaat van ondernemingen en hun medewerkers. Dat betekent kennis bijhouden, uitdragen en adviseren over gezond en veilig werken, leven, bewegen, sport en gezonde voeding. En dus ook alert zijn op werkdruk en eventueel geestelijke nood. 
Als medisch directeur geef ik niet alleen leiding aan mijn team van bedrijfsartsen, maar neem ook zelf een aantal bedrijven onder mijn hoede. Ik sta zelf dus ook met mijn ‘laarzen in het veld’ van de dagelijkse praktijk. Want daar gebeurt het. Daar kun je het verschil maken.
Ik ben er trots op dat MCS 25 jaar bestaat. Tegelijk ben ik me er van bewust dat dit vooral het resultaat is van de ondersteuning door het geweldige team dat de afgelopen periode MCS heeft helpen uitbouwen. Want het succes van elke onderneming hangt af van de mensen die erin werken.

 

Mw. W. van Winsen

Wilma van Winsen, Medisch Assistente
   
 

Mw. drs. M.C. Waalkens

Monique Waalkens, Keuringsarts
BIG-nummer 29024748101