Samenwerking

MCS Arbo uit Warmond en Optimaal Werk uit Noordwijk willen graag intensief samenwerken op het gebied van arbodienstverlening in de Duin- & Bollenstreek. Op 1 augustus 2019 tekenden zij daarvoor een intentieverklaring.

MCS Arbo en Optimaal Werk geven aan dat een intensieve samenwerking voordelen heeft. Beide organisaties bieden arbodienstverlening. De samenwerking zorgt voor een breder aanbod en stelt de medewerkers in staat hun kennis te bundelen. Dit komt de continuïteit van de dienstverlening aan de clienten ten goede. Met de samenwerking ontstaat een van de grootste regionale aanbieders voor medische keuringen, verzuimbegeleiding (arbo en casemanagement) en re-integratie (arbeidsdeskundige onderzoeken en spoor 2 trajecten).

Met het tekenen van de intentieverklaring start een route van kennismaken en uitwisseling, waarbij ook mogelijkheden op het gebied van fusie zullen worden verkend.

MCS Arbo is in 1990 vanuit een medische achtergrond opgericht. Optimaal Werk was in 2002 de eerste aanbieder in Nederland van casemanagement.

Optimaal Werk

MCS arbo logo

MCS Arbo Luc Schouten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mob 0620442393
Optimaal Werk Ed Slobbe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mob 0622977628