MCS arbo opnieuw gecertificeerd!

MCS arbo heeft het ISO 9001:2015 en Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten versie 1 certificaat verkregen! Zie hieronder voor het volledige certificaat.

MCS draagt bij aan Eerste Oosterscheldekreeft 2015

26 maart 2015 - Dat de Oosterscheldekreeft een gewild product is, bleek vanmiddag bij de veiling van de eerste kreeft waarmee het seizoen officieel van start ging. Maar liefst 23.900 euro werd betaald voor de eerste kreeft, het bedrag komt ten goede aan Stichting Pink Ribbon. Veilingmeester van dienst en top zakenvrouw Annemarie van Gaal spoorde de geïnteresseerde kopers uit Nederland en België aan gul te geven voor de primeur en daarmee het werk van Stichting Pink Ribbon te steunen.Ook MCS heeft een bijdrage betaald aan de eerste kreeft.

Arbo Consulente Saskia Warmerdam scheidsrechter op het hoogste niveau

Arbo Consulente Saskia Warmerdam acteert op het hoogste scheidsrechterniveau rolstoelbasketbal. In Toronto (Canada) mocht zij de WK-finale van de dames fluiten.

MCS arbo betrokken bij Comité 1813: de viering van 200 jaar Koninkrijk

Op 30 november 2013 bestaat het Koninkrijk Nederland 200 jaar. Warmond viert dat op een heel eigen en bijzondere manier. Net als in november 1813. Om dit unieke gebeuren te vieren is directeur Luc Schouten toegetreden tot Comité 1813.

Klik hier voor het krantenartikel uit het Leidsch Dagblad.

MCS arbo Onderneemt Maatschappelijk Verantwoord op Niveau-2

DNV heeft geconcludeerd dat het MVO Managementsysteem van MCS Arbo adequaat functioneert en in overeenstemming is met de vereisten voor een certificaat op Niveau-2 volgens de MVO-Prestatieladder. Directeur Luc Schouten: 'We zijn trots op deze certificering, we waren de eerste groene arbodienst, nu zijn we wederom de eerste op dit niveau.'