MCS

De zorg en verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je werknemers is belangrijk. Die besteed je niet uit aan de eerste de beste. Wij vinden het daarom prettig dat U weet wat u aan MCS heeft. Hiernaast vindt u in het kort de geschiedenis, de opvattingen over bedrijfsgeneeskunde, en meer algemene informatie over MCS.

Wilt u meer weten, kennis maken? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak.

 DNV-GL  SBCA

Laatste nieuws

 • Samenwerking

  MCS Arbo uit Warmond en Optimaal Werk uit Noordwijk willen graag intensief samenwerken op het gebied van arbodienstverlening in de Duin- & Bollenstreek. Op 1 augustus 2019 tekenden zij daarvoor een intentieverklaring.

  Lees meer...
 • MCS arbo opnieuw gecertificeerd!

  MCS arbo heeft het ISO 9001:2015 en Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten versie 1 certificaat verkregen! Zie hieronder voor het volledige certificaat.

  Lees meer...
 • "Een gezondheids-APK voor werknemers is zo gek nog niet"

  In de nieuwsbrief 'Museumpraat' is er een leuk artikel verschenen over onze directeur Lidia Lupgens. Hierin vertelt ze enthousiast over de activiteiten van arbodienst MCS arbo in Warmond. 

  Lees meer...