MCS

De zorg en verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je werknemers is belangrijk. Die besteed je niet uit aan de eerste de beste. Wij vinden het daarom prettig dat U weet wat u aan MCS heeft. Hiernaast vindt u in het kort de geschiedenis, de opvattingen over bedrijfsgeneeskunde, en meer algemene informatie over MCS.

Wilt u meer weten, kennis maken? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak.

Klik op een van onderstaande logo's voor het betreffende certificaat:

                     ISO-9001-DNVGL         SBCA

Laatste nieuws

 • MCS 5 jaar Fair Trade

  Bart de Jong van de werkgroep Fairtrade Teylingen overhandigt aan Margreet Buffinga en Luc Schouten van MCS Arbo de plaquette meer dan 5 jaar Fairtrade deelnemer in Teylingen.

  Lees meer...
 • Samenwerking

  MCS Arbo uit Warmond en Optimaal Werk uit Noordwijk willen graag intensief samenwerken op het gebied van arbodienstverlening in de Duin- & Bollenstreek. Op 1 augustus 2019 tekenden zij daarvoor een intentieverklaring.

  Lees meer...
 • MCS arbo opnieuw gecertificeerd!

  MCS arbo heeft het ISO 9001:2015 en Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten versie 1 certificaat verkregen! Zie hieronder voor het volledige certificaat.

  Lees meer...