MCS

De zorg en verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je werknemers is belangrijk. Die besteed je niet uit aan de eerste de beste. Wij vinden het daarom prettig dat U weet wat u aan MCS heeft. Hiernaast vindt u in het kort de geschiedenis, de opvattingen over bedrijfsgeneeskunde, en meer algemene informatie over MCS.

Wilt u meer weten, kennis maken? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak.

 

Laatste nieuws

 • Sail Leiden 2018

  Op 27, 28 en 29 juli komt de historische vaart naar Leiden en in het voorprogramma op 25 en 26 juli naar Warmond. Deze grootste vloot varend erfgoed ter wereld transformeert Leiden drie dagen lang tot een groot drijvend openluchtmuseum. Sail Leiden vormt een verbluffend interactief museum, afgemeerd aan de kades tussen de Morspoort en de Zijlpoort. Aan de hand van een speciale wandelgids, de Blauwe Meander, onderga je een stroom van activiteit, verhalen en geschiedenis.

  Lees meer...
 • MCS draagt bij aan Eerste Oosterscheldekreeft 2015

  26 maart 2015 - Dat de Oosterscheldekreeft een gewild product is, bleek vanmiddag bij de veiling van de eerste kreeft waarmee het seizoen officieel van start ging. Maar liefst 23.900 euro werd betaald voor de eerste kreeft, het bedrag komt ten goede aan Stichting Pink Ribbon. Veilingmeester van dienst en top zakenvrouw Annemarie van Gaal spoorde de geïnteresseerde kopers uit Nederland en België aan gul te geven voor de primeur en daarmee het werk van Stichting Pink Ribbon te steunen.Ook MCS heeft een bijdrage betaald aan de eerste kreeft.

  Lees meer...
 • Een dag aan boord

  Gevriesdroogd eten, ruimtegebrek, weinig slaap, zeeziekte en 40 dagen in dezelfde kleren. De Volvo Ocean Race, ’s werelds meest prestigieuze en extreme zeilwedstrijd, gaat dit najaar weer van start.Deelname aan de Volvo Ocean Race is een bijna onmogelijke opgave, zowel fysiek als mentaal. Het team komt alle dagen voor nieuwe verrassingen te staan die wilskracht, uithoudingsvermogen, moed en teamwork vergen.

  Lees meer...