Inloggen MCS-online


LET OP! Aanstaande donderdag op 13 december om 15.30 uur kan er niet meer ingelogd worden op MCS-online in verband met de migratie naar verzuimsignaal.

Huidige inloggegevens komen te vervallen, u zult op vrijdag nieuwe inloggegevens ontvangen voor verzuimsignaal.

In de tussentijd kunt u ziek- en hersteldmeldingen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Op 1 januari 2006 is MCS arbo gestart met de internetapplicatie MCS-online.

Naast de medewerkers van MCS heeft ook de werkgever via MCS-online toegang tot de personeelsdossiers die MCS bijhoudt van zijn werknemers. Via MCS-online kan de werkgever zich direct op de hoogte stellen van de activiteiten die MCS arbo onderneemt voor zijn medewerkers.

MCS-online biedt de werkgever bovendien de mogelijkheid om zelf administratieve handelingen in verband met arbo-activiteiten uit te voeren.

MCS-online biedt dus het voordeel dat alle gegevens op één centrale plaats worden opgeslagen. In de eerste plaats leidt dat ertoe dat belangrijke gegevens minder snel verloren gaan, en in de tweede plaats heeft dit het voordeel dat alle betrokken personen over dezelfde data beschikken.

Klik hier om in te loggen bij MCS-online.


Veel gestelde vragen


Uitleg MCS-online